Sang-univers / Hjemme / Kunstneren og pioneren
Kunstneren og pioneren
 
Om at supplere hinanden
 
 
Jeg hviler i dag,
i går var jeg brændende i ånden,
jeg havde en sag,
ideer og skitser kom fra hånden,
 
der var et projekt,
nu siver al luften af ballonen,
som lav selvrespekt
med kampgejst og styrke lig faconen.
 
Men kuglen er støbt,
selv om der er vågeblus på bålet,
for konen har købt
min plan. Vi kan skyde den i målet.
 
Frank Colding, 2011-05-27
Skriv besked...
anni Birgit
12/10-2011
Kære Frank Colding. Det er nogle rigtig gode og spændende vers, du skriver. Rytme og rim giver glæde ved læsningen. Indholdet har en interessant filosofisk dybde, og digtenens positive optimisme virker opmuntrende. Troen på, at det gode vinder i længden giver håbet med på vejen, hvilket vi nok kan trænge til i denne verden. "Kunstneren og pioneren." der supplerer hinanden, viser en genkendelig situation. Tit er man ved at opgive lige før målet. Troen er nødvendig for, at projektet skal lykkes. Nogle gange skyder man forbi målet og sommetider netop fordi det betyder så meget at ramme eller fordi man ønsker det så meget. Den kreative proces er vanskelig. Det og meget mere får du tegnet et fint og humørfyldt billede af. Kærlig hilsen Anni Birgit Sørensen. P.S: jeg glæder mig til at læse mere af det, du har skrevet.
Blækhuset
08/08-2011
Hej Frank Ildsjæl og ildslukker. I en og samme oerson. Kender det alt for godt. Godt du har en kone til at bakke dig op. Ping-pong er godt for den kreative proces. Nogen gange mangler jeg den opbakning. Fin lille sag du har frembragt. Siger meget om det kreative menneske, hvor tændt og på man kan blive i opstarten og senere så usikker på det frembragte og sine egne evner. Vh. Poul Brasch
Rose
08/08-2011
Det rimer rigtig godt, og det passer sammen. Og slutmingen får en til at smile. Du bruger mange forskellige ord, hvilket gør det interessant at læse. Din overskrift som du har valgt, siger rigtig meget. men der er lige en ting som jeg ikke rigtig forstod: ''Forfatterens bemærkninger: Om at supplere hinanden'' Hvorfor skriver du det?
Forlaget Colding. | Roskilde - Danmark | fcl@oncable.dk