Himmelfrøet

"At forsøge sig i den danske salmeskrivnings-tradition er et voveligt foretagende, men jeg er faktisk lidt imponeret over to af samlingens digte fra den åndelige afdeling: "Efterår" og især: "Jeg var et fnugget himmelfrø". Det er to rigtig gode forsøg på nutidig salmedigtning." [...] Der er mange mindelser om Halfdan Rasmussen, og indimellem også Frank Jæger'sk melankoli. Men Frank Colding bevarer sit særpræg og har nogle fine slutpointer". Forlaget Gallo om Himmelfrøet - Viser, sange og salmer. Hæfte 1. Hele anmeldelsen.

"Man sidder tilbage med et smil, glæder sig over de fine hentydninger og føler sig dybt berørt. Midt i ens egen travlhed og bekymringer om man nu kan nå det hele, bliver der et pusterum: Et solstrejf, et mælkebøttefrø, øjeblikkets fortryllelse." Roskilde Avis om Himmelfrøet - Viser, sange og salmer. Hæfte 1. Hele anmeldelsen.

"Der er meget lune og ikke så lidt bid i dine tekster, der tit fik mig til at tænke på Benny Andersen." Borgens Forlag om Himmelfrøet - Viser, sange og salmer. Hæfte 1. Hele anmeldelsen.