Jeg fråser med tiden

(Forspil)

Jeg fråser med tiden
og hygger, forstår,
at kampen og kviden
i går var i går.
Man løber derude
energisk i dag,
men her bag min rude
er stille behag.

Mangfoldige luner,
et hav af humør,
plakater, kommuner,
et land i vigør.
Jeg tror, jeg vil stemme
på velfærd og fred.
Det dyrker jeg hjemme,
går ud og ta’r med.

Der findes jo storme
og torden og regn
og alt det abnorme
og undergangstegn.
Men her i mit køkken,
i dag i min stol,
fornemmer jeg lykken
og hjerternes sol.

Frank Colding 3. november 2017

I denne sang giver forfatteren et bud på et alternativ til at være del af politiske diskussioner. Jeg tror, jeg vil stemme på velfærd og fred. Det dyrker jeg hjemme, går ud og ta’r med. Når vi kan være i fred i os selv, kan vi tage denne atmosfære med ud og sprede blandt andre. For det er jo ikke alle der gode til at deltage i de offentlige debatter. En hyldest til dem, der arbejder i det små med at sprede fred og harmoni.

Hannelore Herrmann, september 2018

Noder:
Klaver C-dur