Om Frank Colding / Anmeldelser / Frit om Frank - Biografi
 
Frit om Frank - At komme sig efter skizofreni 
 
”Det med identiteten er nok lidt af en kæphest for mig, men jeg synes ærlig talt, at det er rart at sige: Goddag, jeg er forfatter og komponist og tragikomisk at høre et andet menneske sige: Goddag, jeg er skizofren.”

I selvbiografisk form følger vi forfatteren Frank Coldings bestræbelser på at skabe sig en identitet uafhængig af sygdommen skizofreni. Vigtige elementer i processen har været at skrive dagbog, digte, komponere musik og gå i dialog med sine indre stemmer.

I et let og flydende sprog veksles mellem underholdning og dybde. Således kan Frank Colding causere over tilberedelsen af hummus i ét afsnit, for i det næste at indvie læseren i sine tanker om forholdet mellem Buddha og Kristus.

Frank Colding, forfatter og komponist, er født i 1957. Han blev cand.scient. fra Roskilde Universitet med fagene fysik og historie i 1990. I 1993 blev han tilkendt førtidspension med diagnosen skizofreni. Han var indlagt på psykiatrisk hospital med jævne mellemrum i årene 1989-2004. Under et højskoleophold i 1992 begyndte han at skrive sange og har gjort det lige siden.
 
Forlaget Colding. © 2008-2018 | Rørmosen 81, 1. th., 4000 Roskilde - Danmark | fcl@oncable.dk